yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın veya evgin keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini uydurmak için kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Kötüda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü şube mimarisında Yangın Kapısı kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Cihetıcı gereç muhtevaermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

çoğu kez hareketsiz bir kanatları vardır ve bu kapılar yangın güvenliği açısından omurga bir köstek oluşturur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page